maanantaina, tammikuuta 07, 2008

HEROES - OMG siis niin hyvä ja siis ihan best tv-sarja!

Joulupukki toi sitten hieman yllättäen anopin sponssaamana Heroes- tv-sarjan boksin, jota on nyt tullut kahdeksan jakson verran seurailtua. Ja täytyy sanoa että kyseessä on ihan käsittämättömän hyvä ja mahtava sarja, koukussa olen kuin järvitaimen iltahämärissä.

Heroes siis kertoo "tavallisista" ihmisitä joille yllättäen ilmestyy yliluonnollisia voimia, telepatiaa, lentämistä, parantumiskykyä jne. Ja on miestä ja naista ja äitiä ja lasta. Taustalla häärii salaperäinen silmälasihemmo ja arkkipahis Sylar, joka metsästää näitä ns. sankareita. On puhetta evoluutiosta ja selviytymisestä ja fiksuja professoreja myös. Jos on koskaan Ryhmä-X:ää/X-Meniä lukenut niin suuri osa voimista ja osa juonikuvioista on mukavan tuttuja. Ja jos on em. sarjakuvia niinkin kovasti fanittanut kuin allekirjoittanut niin Heroes iskee kuin Thorin vasara reilussa myötätuulessa.

Ja mikä positiivista, myös tuo parempi puolisko malttaa katsoa ko. sarjaa ja hän on se joka iltamyöhään sanoo, että vielä yksi jakso. Eli kyseessä ei ole mikään liian ufo sarja vaan fiksujen ihmisten (kuten minä) jännäri, jossa suurimmat sankarit ovat nuo käsikirjoittajat. Koskaan en ole törmännyt sarjaan joka yhtä hienosti kietoo pauloihinsa ensimmäisestä jaksosta lähtien. Edes Lost ei vedä tälle vertoja.

Tässäpä vähän lisätietoa ko. sarjasta:
http://www.tv.com/heroes/show/17552/summary.html

Kannattaa tsekata jaksojen saamia arvosteluja jos ei minua usko, mutta ei missään nimessä kannata spoilata huvia lukemalla mitään tekstejä!

"Save the cheerleader, save the world."

Ei kommentteja: